Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Syyskuu 2024
Pitsataikina, kuten moni muukin hiivataikina hyötyy ehdottomasti pitkästä kohotusajasta. Kohotuksen aikana taikinan sitko-ominaisuudet paranevat, eli taikina ei repeile ja sen gluteeniverkko kestää eli taikinaan saadaan paremmin muodostumaan niitä ihania ilmakuplia. Lukuisia ja lukuisia pitsoja tehneenä ja eri pitsakirjoista opiskelleena paras ja kätevin pitsataikinaresepti kotikokille, johon olen törmännyt on Liemessä-Jennin entisen miehen käsialaa. Tämä pitsataikinaresepti ei siis ole oma kehittämäni, vaan kaikki kunnia siitä kuuluu Liemessä-Jennin entiselle miehelle, jonka pitsoja olen aikoinaan päässyt useamman kerran syömään ja samalla keskustelemaan hyvän pitsataikinan ominaisuuksista. Molemmat olimme päätyneet testeissämme...
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien