VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien
7 Maaliskuu 2021
Laavulla stroh -teetä siemaillessa tuli mieleen että vaihtelun vuoksi voisi maistua myös chilikaakao. Ja mielellään terästetty versio lämmitysefektiä lisäämään. Suurena savuisen viskin ystävänä terästeeksi valikoituu tietysti Islayn tislettä. Nuotiolla valmistaminen on hiukan haasteellista joten suosittelen tekemään valmiiksi termospulloon ja korvaamaan kermavaahdon sekaan lorautetulla kermalla, näin ulkoilmassakin nauttiminen onnistuu mukavasti… Parista eri lähteestä löydettyjä vinkkejä yhdistelemällä kehittelin päässäni aavistuksen tulisen, täyteläisen ja lievästi alkoholipitoisen kuuman kaakaon. Lopputuloksesta ei ollut mitään takeita koska en ole mitään tälläista ennen tehnyt mutta jos reseptissä on tummaa suklaata, chiliä ja...
VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien