VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien
1 VASTAHANKA
Padat ja pannut
11 Joulukuu 2020
Joskus ennen muinoin, eli 80 -luvulla ja sitä ennen oli aivan arkipäivää lähes joka taloudessa valmistaa kalakeitto hankkimalla kokonainen kala, joka perattiin ja keitettiin rangasta ja roippeista ensin kalaliemi. Nykyään taitaa iso osa myydystä kalasta olla ihan ymmärrettävästi valmiiksi perattua mutta kokonaisena kalan saa edelleen edullisemmin ja bonuksena huomattavasti maukkaamman liemen ja sitä kautta keiton. Tätä mainiota, samalla ruokahävikkiä vähentävää käytäntöä kannattaa suosia edelleen. Itse olen valitettavasti laiminlyönyt viime vuosina harrastusta ja käyttänyt lähes yksinomaan valmiita fondeja. Äskettäin kuitenkin ryhdistäydyin.
VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien