VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien
1 VASTAHANKA
Kalaliemi
23 Marraskuu 2020
Tämäkin artikkeli on alkujaan 8 vuotta sitten kirjoitettu mutta kuten hiiliteräspannu, asia ei mene vanhaksi. Mikäli etsit rasvapolttovinkkejä, hyppää tekstin loppuun Vuosien varrella on tullut käytettyä loppuun varmasti kymmeniä pinnoitettuja pannuja ja kasareita. Poikkeuksetta tuntuivat pinnat irtoavan viimeistään vuoden käytön jälkeen, vaikka käytössä on ollut toistasataakin maksaneita “parempia” pannuja. Valurauta on hyvä vaihtoehto mutta meillä on sitä käytetty ainoastaan pihvien paistoon, jossa se toki toimiikin erinomaisesti. Tähän on syynä lähinnä valuraudapannujen suurempi paino ja kiiltäväpintaista hiiliteräspannua työläämpi puhdistus.
VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien