Parhaat Ruokablogit

VASTAHANKA

Padat ja pannut

23 Marraskuu 2020

Tämäkin artikkeli on alkujaan 8 vuotta sitten kirjoitettu mutta kuten hiiliteräspannu, asia ei mene vanhaksi. Mikäli etsit rasvapolttovinkkejä, hyppää tekstin loppuun Vuosien varrella on tullut käytettyä loppuun varmasti kymmeniä pinnoitettuja pannuja ja kasareita. Poikkeuksetta tuntuivat pinnat irtoavan viimeistään vuoden käytön jälkeen, vaikka käytössä on ollut toistasataakin maksaneita “parempia” pannuja. Valurauta on hyvä vaihtoehto mutta meillä on sitä käytetty ainoastaan pihvien paistoon, jossa se toki toimiikin erinomaisesti. Tähän on syynä lähinnä valuraudapannujen suurempi paino ja kiiltäväpintaista hiiliteräspannua työläämpi puhdistus.

paistinpannu ruoka hiiliteräs työkalut rasvapoltto

Lue koko juttu täältä »

VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »