VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien
5 Maaliskuu 2021
Kuivatut ja kylmäsavustetut lammasherkutTässäpä kaksi Suomessa liki tuntematonta mutta esimerkiksi Färsaarilla täysin arkipäiväistä lammasruokaa. Färsaarilla 50 % kaikesta lampaanlihasta syödään kuivattuna, eikä se ole pieni määrä sillä keskiverto saarelainen pistelee vuodessa kitaansa 35 kiloa lammasta eli saman verran kuin suomalainen sikaa. Saaret eivät pysty edes itse tuottamaan kaikkea tarvittavaa lampaanlihaa vaikka joka ainoa neliömetri laidunta on varattu näille märehtiville villaeläimille. Herkullista kuivalihaa. Pinnassa ei ole hometta vaan kiteytynyttä suolaa joka takaa ettei gourmandin vatsa mene sekaisin turhista bakteerikasvustoista.
VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien