Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Huhtikuu 2020
Meidän pääsiäiseemme on Aleksin kanssa kuulunut lammas aina suhteemme alusta asti. Mitään tiettyä reseptiä tai tyylisuuntaa emme ole vaalineet, vaan keittiössämme on tehty sangen erilaisia lammaskokeiluja aina perinteisistä paisteista katuruokahenkisiin nyhtölammaspitaleipiin. Yksi omista lammassuosikeistani ovat kuitenkin kerta toisensa jälkeen olleet pitkään haudutetut ylikypsät potkat erilaisin kastikkein. Näinpä esittelen kovastikin mielelläni seuraavan ruoan, jonka ”kehittelin” muutamaa eri karitsareseptiä sekoitellen ja jota tulin valmistaneeksi jo viime viikonloppuna, kun nautimme pienimuotoisen pääsiäisen esiaterian. Pääsiäinen nimittäin tulee meidän perheemme osalta kulumaan melkolaisen myllerryksen keskellä, kun kiirastorstaina...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien