Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Uunilohta juustoisella pinaattikuorrutuksella
13 Huhtikuu 2020
Lihapullat, tomaattikastike ja pasta muodostavat yhden ruokamaailman suurista kolminaisuuksista. Näinpä en kyllästy kokeilemaan aiheesta uusia ja taas uusia reseptejä. Kuten tätä välimerelliseen makumaailmaan vivahtavaa kokonaisuutta, joka saa pientä tulisuutta punaisesta currytahnasta. Reseptin, jota tietysti tapani mukaan hieman muuttelin, nappasin Kotiliedestä. Yksi alkuperäisohjeistuksen ideoista oli jättää käryyttäminen väliin ja kypsyttää lihapullat meheviksi yksin tomaattikastikkeessa, mutta koska halusin niihin kauniimman ja rapeamman pinnan, paistoin ne kuitenkin ensin nopeasti pannulla.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien