Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Parsakaalipestolla tuunattu lasagne
17 Huhtikuu 2020
Kun huhtikuun puolivälissä ”saa” herätä märkääkin märempään räntäsateeseen, kuten toissapäivänä, tai silkkaan valkeaan maahan, kuten eilen, on asialle tehtävä jotakin. Mitä säätilaan tulee, se tietysti on, mikä on, mutta onneksi pieniä keväisiä asioita voi kuitenkin jo tehdä – pyrytti tai paistoi. Yksi tällainen on parsarisotto. Ei ehkä ole keväisempää raaka-ainetta kuin tankoparsa, jonka ilmestyminen ruokakauppoihin on ainakin minulle yksi selvimmistä kevään merkeistä. Näinpä, jos ulkona vihmoo loskaa, kannattaa kokeilla tätä valko-vihreää piristysruisketta.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien