Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
31 Maaliskuu 2020
Salvia, alunperin Välimeren alueelta kotoisin oleva liharuokien voimakas, hieman minttumainen, mutta kuitenkin pistävämpi maustaja on omissa kokeiluissani jäänyt huomattavan pienelle käyttöasteelle. Nyt kuitenkin tulin erehdyksen kautta salvian kanssa taas askelen verran tutummaksi ostaessani sitä vahingossa ruukullisen rakuunaa havitellessani. Pidin kuitenkin kokemastani eli vahinko kääntyi voitoksi. Salvialihapullat, joiden reseptiin törmäsin Kokkeillaan-blogissa olivat hyviä ja koska yrtti on todella vahvan makuinen ja sitä kautta riittoisa, jäi minulle ruukusta vielä runsas annos pakastimeenkin säilöttävää. Eipä siis muuta kuin uusia salviareseptejä metsästämään… Kannattaa kokeilla, ehkä salvia sattuu sopimaan sinunkin...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien