Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
PARSAPESTOPASTA & SUOLAPÄHKINÄ"PARMESAN" (GF, VEGAANINEN)
19 Toukokuu 2019
Lämmin kevät tuli ihan puskista. Kirjaimellisesti, koska myös puihin ja muihin puskiin tuli lehdet tyyliin parissa päivässä. Olin eilen Särkänsaaressa häissä ja ilma oli mitä mainioin – suurin osa päivästä oli mahdollista viettää sisäpihan puutarhassa. Toki otin varmuuden vuoksi mukaan pitkähihaisen ja takin ja kaulahuivin, mutta lopulta näitä ei edes tarvinnut (paitsi takkia auringon laskettua), harvinaista näin toukokuussa. Muutenkin miljö ja itse juhlarakennus eli Särkänlinna olivat todella kauniita, olisi mahtavaa pitää paikassa joskus jotkut omatkin juhlat.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien