Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Toukokuu 2019
Olen julkaissut takuurapean tofun ohjeen täällä blogissa aiemminkin ( ->teriyaki-tofu), mutta tässä tulee vielä uudelleen kertauksena. Tämä on nimittäin oivallinen, joskin hieman viitseliäisyyttä vaativa kolmen kohdan tekniikka, jonka jälkeen tofu on kyllä takuulla rapeaa. Jos oikein laiskottaa niin saatan jättää kolmannen kohdan väliin, mutta silloin pitää kärsiä hieman pehmeämmästä tofusta. Testailin maapähkinävoipohjaista kastiketta tofun kanssa – oli oikein herkkua ja kivaa vaihtelua myös ainaiselle teriyaki-kastikkeelle (joka sekin on tietty hyvää, mutta vaihtelu on noh virkistävää). Ja kun vaihtelusta puhutaan niin kivaa vaihtelua taasen tavalliselle valkoiselle riisille on kukkakaalista valmistettu muru eli kukkakaaliriisi, jota...
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien