Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Toukokuu 2019
Tämä on jatkoa edellisellä postaukselle, josta löydät juhlapöytään sopivat gluteenittomat vadelma-kerroskakun ja kasvisvoileipäkakun ohjeet. Hellmann's haastoi edellisen kerran joulun aikaa pohtimaan miten juhlaa voisi viettää eettisemmin, käy lukemassa aiemmasta jutusta vinkkejä eettisempiin lahjoihin. Mainitsin postauksessa erilaisten aineettomien lahjojen lisäksi itse tehdyt lahjat, ne voivat olla ekologinen vaihtoehto kunhan tulevat tarpeeseen tai ovat muuten käytännöllisiä. Tähän kategoriaan ei luonnollisesti lasketa pikkulasten tekemiä askarteluita, niiden tärkein funktio on tunnearvo. <3 Mutta näin aikuisenalapsena itse tehdyn lahjan on suotavaa olla jonkinlainen käyttöön tuleva esine tai asia.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien