Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
GLUTEENITTOMAT & VEGAANISET RIESKAT (PARSALLA JA PAPUTAHNALLA)
25 Toukokuu 2019
Olin tällä viikolla työmatkalla lempikaupungissani Lontoossa ja kun tulin kotiin eilen yöllä harmittelin kyllä kovasti että piti vaihtaa aurinkoinen +23-astetta sadesumuiseen +11-asteeseen. Mutta toisaalta onhan täällä ihan uskomattoman vihreää! Vajaassa viikossa luonto on tuntunut räjähtäneen aivan täyteen kukoistukseen ja se oikein korostuu kun on hetken poissa. Vihreää tekee mieli myös laittaa suuhunsa. Olen juonut tällä viikolla ainakin 4 kertaa matchalattea ja syönyt avokadotoastia ja lehtikaalicaesaria ja ja ylipäätään vihreitä salaatteja paljon ja vähän villiyrttejäkin.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien