Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
1 Maku on tärkein
BBQ-kinkku
15 Joulukuu 2017
Ragú Ragú eli italialainen jauhelihakastike ei ole mitään pikaruokaa, sillä sen valmistaminen kestää vähintään 3,5 tuntia (mitä pidempään, sitä parempaa). Ragún maku paranee sitä mukaa, kun haudutusaikaa pidentää ja italiassa perinteisesti mamma hauduttaakin kastiketta jopa kahdeksan tuntia. Parhaimmillaan ragú on omatekoisen pastan (esimerkiksi tagliatellen) kanssa, mutta minä käytin Kuopion kauppahallista löytyvän Ykkösherkun italialaista spelttipastaa. Tuo Ykkösherkku (www. ykkosherkku.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien