Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

BBQ-kinkku

26 Joulukuu 2017

BBQ-kinkku viipaloituna Joulun jälkeen kaupoista löytyy kinkkuja monesti tosi kovilla alennuksilla. Tässä onkin grillaajalle loistava vinkki säästää ja tehdä huippuhyvää ylikypsää kinkkua. Kinkkuna minulla oli noin kolmen kilon juhlakinkku ja grillinä Weberin Master-touch GBS 57, jonka reunoille laitoin noin 3/4 osaa piipullista brikettejä. Brikettien päälle laitoin kirsikkapuun palasia savustamista varten. Sitten lämpömittarit sekä kinkkuun että grilliin ja kansi kiinni.

bbq grillaus Joulu kinkku porsaanliha ruokahävikki savustaminen

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »