Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
25 Joulukuu 2017
Glögipannacotta Joululta yli jääneet glögit voi käyttää aina maistuvaan klassikkojälkiruokaan eli pannacottaan. Tämä glögipannacotta on katseenvangitsija, kun pannacotta tehdään vinosti lasiin. Pannacotta itsessään on nopea valmistaa, mutta hyytymisajat ovat tässä sen verran pitkiä, joten tämä kannattaa tehdä viimeistään jo edellisenä iltana. Mikäli haluat tehdä lapsille sopivan version, niin jätä mustikkalikööri pois ja korvaa määrä glögillä. Glögipannacotta4 annosta 4 dl kuohukermaa 1 dl sokeria 3 tl vaniljasokeria 2 liivatelehteä 4 dl glögiä 0,5 dl mustikkalikööriä 4 rkl sokeria 5 liivatelehteä Laita kerma ja sokerit kattilaan ja keitä seosta 15 minuuttia miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien