Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
1 Maku on tärkein
Pippurinen kanakeitto
27 Helmikuu 2020
Salaatit saatu näytteenä Järvikylältä Grillattua Pak choita Pak choi on herkullinen ja monikäyttöinen salaattilajike, joka tunnetaan myös nimellä paksoi tai pinaattikiinankaali. Pak choita käytetään paljon aasialaisessa keittiössä ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi wokkeihin ja salaatteihin. Minä käytin Pak choita kolmella eri tavalla eli grillasin halkaistuna, paistoin salaatinlehtiä pannulla ja tein vihersmoothien. Alta löydät ohjeet kaikkiin näihin herkkuihin. Ja lisää ohjeita löytyy Järvikylän nettisivuilta.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien