Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
4 Huhtikuu 2020
Georgialainen lihapata, hatsapuri ja paahdettua valkosipulia Viinit saatu näytteenä: Geotra Georgialainen ruokakulttuuri on tullut Suomessakin viime vuosina tutuksi ja maan ruoka onkin ehdottomasti kokeilemisen arvoista. Georgian ruoka on tuhtia ja hyvin lihapitoista ja sopii aivan loistavasti grillattavaksi. Tunnetuimpia maan ruokalajeja ovat hatsapuri eli juustolla täytetty leipä ja khinkalit eli esimerkiksi lihalla täytetyt taikinanyytit. Laitoin grillin tulille ja hatsapurin lisäksi valmistin georgialaista lihapataa eli odzjahuria sekä lisukkeeksi paahdettua valkosipulia. Ruoan kanssa viininä täytyi tietenkin olla georgialaista punaviiniä ja niitä löytyykin jo Alkon tilausvalikoimasta useita erilaisia.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien