Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Pippurinen kanakeitto

8 Huhtikuu 2020

Pippurinen kanakeitto Pippurinen kanakeitto on kuulunut jo kauan omiin arkiruokasuosikkeihini. Tämä keitto on helppoa, nopeaa ja ihan älyttömän hyvää. Sulatejuustona voi käyttää jotakin muutakin, mutta omasta mielestäni tähän keittoo soveltuu parhaiten Valion viherpippurisulatejuusto. Pippurinen kanakeitto4 annosta 2 rkl öljyä 300 g kanan filesuikaleita 4 perunaa 1 l vettä 1 kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia 250 g pakastekeittojuureksia 250 g viherpippurisulatejuustoa Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista kanat öljyssä. Kuori perunat ja lohko ne kuutioiksi.

Keitto

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »