Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
1 Maku on tärkein
Yön yli pizzataikina
8 Huhtikuu 2020
Pippurinen kanakeitto Pippurinen kanakeitto on kuulunut jo kauan omiin arkiruokasuosikkeihini. Tämä keitto on helppoa, nopeaa ja ihan älyttömän hyvää. Sulatejuustona voi käyttää jotakin muutakin, mutta omasta mielestäni tähän keittoo soveltuu parhaiten Valion viherpippurisulatejuusto. Pippurinen kanakeitto4 annosta 2 rkl öljyä 300 g kanan filesuikaleita 4 perunaa 1 l vettä 1 kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia 250 g pakastekeittojuureksia 250 g viherpippurisulatejuustoa Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista kanat öljyssä. Kuori perunat ja lohko ne kuutioiksi.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien