KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Zabaione-jäädyke kruunaa täydellisen illallisen
6 Lokakuu 2020
Syksyllä 2018 osallistuin Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen FoodiEx-tutkimushankkeeseen yhdessä muutaman muun ruokavaikuttajan, elintarvikealan asiantuntijan ja keittiömestarin kanssa. Vaikuttajakollegoina mukana olivat Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna, Lyhyenä hetkenä -blogin Pia, Hannan soppa -blogin Hanna sekä Terveelliset herkut -blogin Tiina. Meidät oli jo aiemmin jaettu työryhmiin, jotka keskittyivät tuotekehitykseen oman raaka-aineryhmänsä puitteissa. Itse kuuluin kiertotalousryhmään, joka hyödynsi ideoinnissa kasvisjätettä, kuten kuoria, varsia ja suojalehtiä. Teimme reseptiikkatestejä mm.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien