KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
9 Lokakuu 2020
Yhteistyössä Viinilinnan kanssa Italialainen iltamme on edennyt jo secondi piatiin eli pääruokaan, joka yleensä koostu pienestä liha- tai kala-annoksesta, jonka kanssa voidaan halutessa tarjoilla lisukkeena (contorni) lämpimiä tai kylmiä vihanneksia. Lisukkeet tarjoillaan aina erilliseltä lautaselta eikä samalta lautaselta pääruoan kanssa, kuten Pohjois-Euroopassa on tapana. Tässä kohtaa voidaan tarjoilla myös insalata, eli yksinkertainen tuoresalaatti. Katso myös illallisemme aiemmat osat: antipasto sekä primi piati. Tämä helppotekoinen ja aromikas liharuoka tulee Toscanasta ja siihen sopivat halvemmat ruhonosat, jotka pitkään haudutettuina pehmenevät herkullisiksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien