KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Paimenen paisti on täydellistä lohturuokaa
20 Lokakuu 2020
Sain tilaisuuden illastaa yhdessä Suomen kokkimaajoukkueesta tutun Kristian Vuojärven kanssa hänen kesäkuussa avatussa Restaurant W30:ssä. Kyseessä oli pressi-illallinen. Ravintolan ranskalais-skandinaavinen konsepti nojaa klassiseen ranskalaiseen keittotaitoon ja valmistusmenetelmiin yhdistettynä skandinaaviseen makumaailmaan ja tyylikkyyteen sekä sesongin parhaisiin raaka-aineisiin. Kotimaisuus ja lähiruoka ei ole raaka-aineissa itseisarvo, vaan laadukkuus. Esimerkiksi kotimainen kani voittaa ranskalaisen maussa ja rakenteessa, kun taas ranskalaista ankkaa parempaa ei Suomesta saa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien