KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Pannusuklaafondant on suklaanrakastajan unelma
2 Marraskuu 2020
. vettä 50 g voita maitoa muusin notkistukseen tilkka kermaa kastike: 1 kg naudan paistia kuutioituna (myös lampaasta) 150 g pekonia 1 iso sipuli hienonnettuna 200 g pieniä ruskeita herkkusieniä 2 isoa porkkanaa kuutioina 2 rkl härkäfondia 1 tl Knorr sienifondia 5 dl lihalientä 10 mustapippureita kokon 1 dl Maizena tummaa suurustetta Lämmitä uuni 180 asteeseen. Hienonna pekoni ja paista paistokattilassa. Kuullota sipuli pekonin rasvassa. Ruskista paistikuutiot kahdessa erässä öljyssä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien