KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Marraskuu 2020
Maustetut ruokakermat ovat käteviä arjen helpottajia, joilla ruokiin saa näppärästi lisämakua ja vaihtelua. Minut kutsuttiin mukaan Arlan kaupalliseen yhteistyöhön kokeilemaan lempiresepteihini Arlan Lempi-sarjan maustettuja uusia laktoosittomia ruokakermoja, joiden makumaailmat vievät Texmexin sekä intialaisiin Tikka Masalan -teemoihin. Itselleni helppous, muunneltavuus ja erityisesti maukkaus tekee reseptistä sellaisen, että siihen tarttuu aina uudelleen. Reseptin idea on saattanut tarttua mukaan reissuilta tai muotoutunut arjen mukana vuosien saatossa. Eikä lempiresepti ole moksiskaan, vaikka jotain aineksia ei olisikaan aina saatavilla, tai jos lennosta maustat ihan uudella tavalla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien