Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Zabaione-jäädyke kruunaa täydellisen illallisen

13 Lokakuu 2020

Zabaione-jäädykkeessä käytin huippuhyvää italialaista Borgo Maragliano La Caliera Moscato d´Asti- jälkiruokaviiniä, josta mm. Essi Avellan on todennut: Erinomainen viini, jonka alkoholipitoisuus tuntuu mukavan alhaiselta, ja sokeri on hienosti integroitunut viinin raikkaaseen hedelmäisyyteen. Pekka Suorsa kommentoi Viinioppaassa: "Upea tyylinsä edustaja, 90 pistettä"Makea ja pirskahteleva viini oli luonnollisesti myös tarjolla jälkiruoan kanssa. Maussa voi aistia sitrusmarmeladia, aprikoosia, päärynää ja hentoa kukkaisuutta. Tuoksu on intensiivinen, herkullinen ja upean hedelmäinen.

Gluteeniton italialainen Italialainen marenki Jälkiruoka jälkiruokaviini kastike marenki Nosto ruoka semifreddo vadelma Viini viinilinna Yhteistyö viinivaahto zabaione Amaretto-keksi Dolce

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »