KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Omena-hunaja glaseerattua lohta ja upea suomalainen kuohuviini Rymättylän omenoista
13 Lokakuu 2020
Zabaione-jäädykkeessä käytin huippuhyvää italialaista Borgo Maragliano La Caliera Moscato d´Asti- jälkiruokaviiniä, josta mm. Essi Avellan on todennut: Erinomainen viini, jonka alkoholipitoisuus tuntuu mukavan alhaiselta, ja sokeri on hienosti integroitunut viinin raikkaaseen hedelmäisyyteen. Pekka Suorsa kommentoi Viinioppaassa: "Upea tyylinsä edustaja, 90 pistettä"Makea ja pirskahteleva viini oli luonnollisesti myös tarjolla jälkiruoan kanssa. Maussa voi aistia sitrusmarmeladia, aprikoosia, päärynää ja hentoa kukkaisuutta. Tuoksu on intensiivinen, herkullinen ja upean hedelmäinen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien