Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Satokauden herkullisin juurikassalaatti

7 Lokakuu 2020

Ruokaisan ja raikkaan lounassalaatin tekemisen kotikonttorilla ei tarvitse olla vaikeaa. Satokauden juureksista saa niin väriä kuin makuakin ja ne paahtuvat kätevästi meheviksi samalla kun valmistelet muun valmiiksi. Salaatin juurekset voi toki valmistaa ja marinoida myös etukäteen ja käyttää kylminä. Paahdetut pähkinät sopivat juurikkaiden makumaailmaan täydellisesti ja tähän sopivat myös paahdetut auringonkukan- ja kurpitsansiemenet. Ruokaisuutta saa lisäämällä esim.

hasselpähkinä juurekset kasvisruoka marinadi Nosto punajuuri raitajuuri rucola ruoka salaatti salaattikastike valkojuuri Vegaaninen vihreät pavut salaattivihannekset

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »