KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Restaurant W30 yhdistää skandinaavisen ja ranskalaisen keittiön parhaat puolet
7 Lokakuu 2020
Ruokaisan ja raikkaan lounassalaatin tekemisen kotikonttorilla ei tarvitse olla vaikeaa. Satokauden juureksista saa niin väriä kuin makuakin ja ne paahtuvat kätevästi meheviksi samalla kun valmistelet muun valmiiksi. Salaatin juurekset voi toki valmistaa ja marinoida myös etukäteen ja käyttää kylminä. Paahdetut pähkinät sopivat juurikkaiden makumaailmaan täydellisesti ja tähän sopivat myös paahdetut auringonkukan- ja kurpitsansiemenet. Ruokaisuutta saa lisäämällä esim.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien