Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kotitekoinen kurkkumajoneesi

6 Syyskuu 2020

Kun kerran olet maistanut omatekoista kurkkumajoneesia, ei kaupan vastaaviin ole enää paluuta. Myös majoneesi kannattaa tehdä itse, koska vaikeaa se ei ainakaan ole. Kurkkumajoneesi sopii tietysti hampurilaisiin ja hodareihin, mutta käy kylmäksi kastikkeeksi melkeinpä mille vain. Itse käytin omatekoista sipulista kurkkusalaattia, joka antaa todella pehmeän ja aromikkaan maun. Salaatin ohje löytyy reseptin linkistä.

avomaankurkku kastike kasvisruoka kurkkusalaatti Lisuke majoneesi Nopeat ja helpot Nosto ruoka kurkkumajoneesi majoneesikastike

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »