KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helpot latva-artisokka-tryffelirosotto ja chili-jättirapulinguine viinivinkkeineen
16 Syyskuu 2020
Juhlimme vuosipäiväämme perinteisesti hyvän illallisen äärellä ja kaikesta huolimatta onneksi myös tänä vuonna. Tähän iltaan oli ladattu muutenkin erityisesti odotusarvoa, koska edellisen kerran söimme ravintolassa helmikuussa. Sikke´s ei ole pettänyt odotuksia kertaakaan, joten se oli luonteva valinta tärkeälle illalle. Illallisen viiniksi valitsimme raikkaan ja aromaattisen italialaisen Le Piane Maggiorina 2018 punaviinin. Keskitäyteläisessä ja vivahteikkaassa viinissä voi aistia hieman tammisuutta, kirsikan hedelmäisyyttä, orvokin kukkaisuutta, valkopippurista mausteisuutta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien