KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Vegaaninen kukkakaali-kuningatarjäätelö syntyi matkalla etsiessä huomisen ruokainnovaatioita
23 Syyskuu 2020
Italiassa ruokarytmi poikkeaa paljon meillä totutusta ja siellä syödään illallista tavallisesti hyvin myöhään, eli lähempänä kello yhdeksää. Illallinen on tärkeä yhteenkokoontumisen hetki perheen ja ystävien kesken. Italialainen ateria koostuu yleensä viidestä osasta; alkupalat (antipasti), väliruoka (primo), pääruoka, (secondi), lisukkeet (contorni) sekä jälkiruoka (dolci). Tässä postaussarjan ensimmäisessä osassa nautitaan runsas välimerellinen antipastolautanen paritettuna sopivilla italialaisilla viineillä. Italiassa ateriat kootaan pitkälti omavaraisesti paikallisista raaka-aineista ja alueellisia keittiöitä noudattaen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien