KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Zabaione-jäädyke kruunaa täydellisen illallisen
4 Lokakuu 2020
Yhteistyössä Vinic Finlandin kanssa Sain testattavaksi todellisen maailmanuutuuden – ensimmäisen kartonkisen viinipullon, johon on pakattu italialaista 3Q-punaniiniä. Pakkausinnovaatio on brittiläisen kestävän kehityksen pakkausratkaisuihin erikoistuneen Frugalpacin kehitystyön tulos. Kaikkien yrityksen kartonkipakkausratkaisujen pohjana on helppo kierrätettävyys ja hiilijalanjäljen pienentäminen. Tuotantokustannuksiltaan kartonkipullo on lasipullon luokkaa. Kehitystyössä on ollut mukana myös palkittu italialainen viinintuottaja Cantina Goccia.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien