KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helpot latva-artisokka-tryffelirosotto ja chili-jättirapulinguine viinivinkkeineen
17 Syyskuu 2020
Sain maisteltavaksi mielenkiintoiset uutuudet, kotimaiset pelkästään hunajalla makeutetut Honey Okay -kermajäätelöt. Tuotesarja lanseerattiin kahdella helposti lähestyttävällä maulla, vaniljalla ja suklaalla. Jäätelöt valmistetaan perinteiseen tapaan vain puhtaista luonnollisista raaka-aineista, aitoon kermaan ja maitoon. Niihin on lisätty myös 6% proteiinia. Puhdistettuun valkoiseen sokeriin verrattaessa hunajassa on fruktoosia, glukoosia ja muita sokerilajeja, sekä pieniä määriä entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien