Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pellillinen mehevää tonnikala-katkarapu-fetapiirakkaa, myös gluteeniton

2 Syyskuu 2020

Pikkusuolaisten piirakoiden valikoima kaipasi kipeästi kalavaihtoehtoa, joten sellainen olisi nyt tarjolla. Tonnikalan voi korvata myös muulla kalalla, savu- tai kylmäsavulohella, peratulla savusilakalla tms. Myös kasvisten kanssa voi käyttää mielikuvitusta ja vahtaa paprikan tilalle freesattua kuutioitua kesäkurpitsaa, esikypsennettyä porkkanaa tai kukkakaalia. Jos käytät maustamatonta ruokakermaa, lisää täytteeseen 1-2 rkl sitruunamehua. Kevätsipulin tilalle sopii myös kevyesti freesattu purjosipuli.

Aito Cheddar Fetajuusto Jukolan juusto Kala kalaruoka katkarapu leivonta majoneesi Nopeat ja helpot Nosto peltipiirarakka Piirakka Piiras Pikkusuolaiset ruoka ruokakerma tonnikala glutereniton

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »