KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kotitekoinen kurkkumajoneesi
30 Elokuu 2020
Alkoholipohjaiset leivonnaiset ovat jostain syystä jääneet keittiössäni vähemmälle huomiolle. Nyt tuli kuitenkin hyvä tilaisuus kokeiluihin, koska tilasin Saksasta erän juomia ja siinä samalla litran tykin Dooley´s toffee-kermalikööriä, josta valmista yhtä suosikkipannacottaamme. n Resepti on alunperin Dooley´sin sivuilta ja oli sen verran helppo ja vekkulin oloinen, että oli pakko ottaa testiin. Itselläni ei nyt ollut tähän sopivaa 20 cm irtopohjavuokaa käsillä, joten paistoin kakun 16 cm vuoassa, jolloin tietysti myös korkeutta tuli hieman lisää. Pienempi vuoka vaikutti sen verran, että kakku pääsi ehkä hiukan liian kypsäksi reunoiltaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien