KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Herkullinen luonnonlaidun karitsan kare
9 Huhtikuu 2023
Pääsiäissunnuntain päivälliseksi valmistin Viltgårdenilta saamastani luonnonlaidun karitsan jauhelihasta pehmeän mausteiset koftat, jotka tarjoilin raikkaan jogurttikastikkeen, kaalisalaatin sekä pienien vehnätortillojen kera. Kaalisalaatiksi sopii vaikka Kulinaarin paras coleslaw tai sen kevyempi versio. Koftien kanssa sopivat myös Baba Ganoush munakoisotahna ja sumakkisipulit. Koftat ovat jauhetusta lihasta valmistettuja pullia tai mureketta. Ne ovat tyypillisiä lähi-idän, Etelä-Aasian ja Balkanin alueen keittiössä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien