KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ruokaisa Kulinaarin piknik kanasalaatti, myös gluteeniton
22 Huhtikuu 2023
Pääsiäisen pyhinä tuli nautittua huippu laadukasta Viltgårdenin luonnonlaidun karitsaa monessa eri muodossa. Sain heiltä useita eri karitsan osia kokeiluun, joista yksi oli luonnonlaidun karitsan kare. Viltgårdenin lihat on aina tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti ja laatu näkyy myös valmistaessa ja maistuu lautasella. Olen valmistanut karitsan karetta useasti aiemminkin, tosin viime kerrasta on vierähtänyt jo jokunen vuosi. Virkistin siis hieman muistiani blogiarkistossani ja lopputulos oli taas mitä herkullisin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien