Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Iloisen keväinen pääsiäiskakku, myös gluteeniton

7 Huhtikuu 2023

Kevään suurimman juhlan kunniaksi piti tietysti leipoa iloisen keväinen pääsiäiskakku. Pohjana on perinteinen käpykakun resepti, jota olen käyttänyt myös joulukakussa. Reseptistä saa hilloja ja mausteita muuttamalla sopivan kakun ympäri vuoden. Tämä pääsiäiskakku kätkee sisälleen mansikka- ja raparperihilloa sekä tietysti runsaasti täyteläistä voikreemiä. Voikreemin voi myös halutessaan maustaa esimerkiksi marjajauheilla.

Gluteeniton Hillo Jälkiruoka Kakku Kakkupohja koristelu kuorrutus leivonta mansikkahillo mantelimassa marsipaani pääsiäinen voikreemi raparperihillo

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »