Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helppo muunneltava tomaattinen gnocchivuoka

3 Huhtikuu 2023

Tomaattinen gnocchivuoka on kaikessa helppoudessaan ja muunneltavuudessaan lunastanut paikkansa kotikeittiömme yhtenä luottoreseptinä. Vaihtamalla proteiinia, saa hyödynnettyä juuri sitä mitä kotona on saatavilla. Lihan, kalan tai kasvisten tähteet tai mikä nyt sattuu maistumaan muuten. Esimerkiksi jauheliha, broileri, järvikalasäilyke, Härkis tai pavut. Tekemällä vähän suuremman satsin saat samalla helpon ruokaisan lounaan.

gnocchi Juusto Kala kapris kasviproteiini kasvisruoka Liha mozzarella mutti Pekoni raakamakkara ruokahistoria Ruokakulttuuri tomaatti tomaattikastike tonnikala tomaattipyree

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »