Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
9 Huhtikuu 2024
Makumatka jatkuu Aasiassa ja vuorossa on srilankalainen katkarapucurry. Riittää 5-6 syöjälle. Curryyn laitoin: 800 g kuorellisia tiikerirapuja 1 tl suolaa 1 tl jauhettua korianteria ½ tl jauhettua juustokuminaa ½ tl kurkumaa ½ tl cayennepippuria ½ dl öljyä paistamiseen 1½ rkl valkosipulia hienonnettuna 3 cm pala inkivääriä hienonnettuna 1 suurehko sipuli hienonnettuna 2 tl jauhettua korianteria 1 tl jauhettua juustokuminaa 1 tl kurkumaa 1 tl cayennepippuria 1 tl paprikajauhetta ½ tl rouhittua mustapippuria 15 kuivattua currylehteä 400 g kookosmaitoa 1 dl vettä 2 rkl tamarinditahnaa 2 rkl sitruunamehua ½ tl ruskeaa sokeria suolaa ja pippuria maun mukaan Kuori katkaravut, säilytä kuoret. Poista suoli. Sekoita suola, korianteri, juustokumina,
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien