Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Borani Banjan eli munakoisoa jogurttikastikkeessa
29 Huhtikuu 2024
Filippiiniläinen adobo valmistetaan useimmiten possusta tai kanasta. Liha marinoidaan viinietikassa ja soijassa ja paistettaessa marinadi saostuu kastikkeeksi. Helppoa ja hyvää! Ruokaan käytin: 900 g kanan paistileikettä Marinadi: 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 dl valkoviinietikkaa 1 dl soijakastiketta 3 laakerinlehteä Pannulle: 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 sipuli hienonnettuna 3½ dl vettä 2 rkl ruskeaa sokeria (muscovado tai fariinisokeri) 1 tl kokonaisia mustapippureita paistamiseen öljyä 2 kevätsipulia hienonnettuna Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Anna kanan olla marinadissa 1-3 tuntia.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien