Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Goalainen kalacurry
29 Huhtikuu 2024
Filippiiniläinen adobo valmistetaan useimmiten possusta tai kanasta. Liha marinoidaan viinietikassa ja soijassa ja paistettaessa marinadi saostuu kastikkeeksi. Helppoa ja hyvää! Ruokaan käytin: 900 g kanan paistileikettä Marinadi: 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 dl valkoviinietikkaa 1 dl soijakastiketta 3 laakerinlehteä Pannulle: 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 sipuli hienonnettuna 3½ dl vettä 2 rkl ruskeaa sokeria (muscovado tai fariinisokeri) 1 tl kokonaisia mustapippureita paistamiseen öljyä 2 kevätsipulia hienonnettuna Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Anna kanan olla marinadissa 1-3 tuntia.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien