Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kalaasi
Pakasterapujen mausteliemi
23 Kesäkuu 2021
Siika on kesän paras juhlakala ja maistuu graavattuna juhannuksen parhaana makupalana. graavisiika: 8 leipäseen 300 g siikafilee (nahkoineen) 1 rkl karkeaa merisuolaa ½ tl sokeria 1 tl rouhittua mustapippuria leipiin: puolikas rukiista, revittyä reikäleipää kastike: 2 dl ranskankermaa ½ tl suolaa 2 tl riisiviinietikkaa tai sitruunamehua 1 tl sinappia 1 rkl tilli-ruohosipulisilppua väliin krassin lehtiä, versoja tai pikkusalaatteja päälle syötäviä kukkia, ketunleipiä, keto-orvokkeja yms. , seesaminsiemeniä 1. Pyyhi kalafileet talouspaperilla. 2.
Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien