Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kalaasi
Kesäisiä makuja!
4 Elokuu 2021
Tämä postaus on tehty yhteistyössä K-Ruoka -lehden kanssa. Rapujuhlat saat aikaiseksi myös pakasteravuista. Valmista ravuille mausteinen elvytysliemi ja asettele ravut kauniisti tarjolle. Ravut ja mausteliemi 4 annosta 1 pkt (1 kg)keitettyjä rapuja (pakaste) mausteliemi: 2 limettiä 1sitruuna 30 g piparjuurta 2 l vettä 2 dl (alkoholitonta) valkoviiniä ½ dlkarkeaa merisuolaa ½ dlruokosokeria 1 rklmurskattuja korianterin siemeniä 2–3laakerinlehteä koristeluun: syötäviä kukkia limetinviipaleita 1. Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien