HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
1 HerkkuFuge
Karpparin mausteiset kanankoivet
1 Elokuu 2020
Varsinkin Andalucian seudulla gambas pil-pil on suosittu ravintolaruoka eikä sen tekeminen kotonakaan ole kovin työlästä. Autenttiseen tunnelmaan vaaditaan uunin kestävät savilautaset, mutta ruoan pystyy tekemään myös aivan hyvin paistinpannulla, josta ravut kaadetaan lopuksi tarjolle. Oheisissa kuvissa on kuitenkin peri-Espanjalaiset savilautaset käytössä. Gambas pil-pil (neljälle) 500-700 g raakarapuja (gambas crudas) - 5-7 rapua per annos 8 valkosipulinkynttä n. 20 kuivattua chiliä 4 tl savupaprikajauhetta (dulce miedompaan annokseen, picante tulisempaan) n.
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien