Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Tuliset ravut eli gambas pil-pil

1 Elokuu 2020

Varsinkin Andalucian seudulla gambas pil-pil on suosittu ravintolaruoka eikä sen tekeminen kotonakaan ole kovin työlästä. Autenttiseen tunnelmaan vaaditaan uunin kestävät savilautaset, mutta ruoan pystyy tekemään myös aivan hyvin paistinpannulla, josta ravut kaadetaan lopuksi tarjolle. Oheisissa kuvissa on kuitenkin peri-Espanjalaiset savilautaset käytössä. Gambas pil-pil (neljälle) 500-700 g raakarapuja (gambas crudas) - 5-7 rapua per annos 8 valkosipulinkynttä n. 20 kuivattua chiliä 4 tl savupaprikajauhetta (dulce miedompaan annokseen, picante tulisempaan) n.

Gluteeniton Kala Karppaus paleo tapas

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »