HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
24 Toukokuu 2020
Leike eli schnitzel eli norsunkorva on porsaan ulkofilesiivusta perhostettu ja ohueksi taputeltu liha, joka leivitetään ja uppopaistetaan. Yksi lempiherkuistamme on Tom Björckin kirjasta Huippukokin kotiruokaa 2 löytynyt reseptiyhdistelmä, jossa possun leivityksessä on höysteenä parmesaanijuustoa ja salviaa. Kun tämän kylkeen tarjoillaan hapokkaan raikas omenasta ja fenkolista tehty salaatti, on makuyhdistelmä todella mielenkiintoinen! Olemme hieman tuunanneet Tomin reseptiä hieman ja tässä on tulos. Norsunkorvat neljälle 800 g porsaan ulkofilettä kalvot ja jänteet putsattuna 2 dl maissijauhoja 2 dl raastettua parmesaania 1 dl salviaa silputtuna (mieluiten tuoretta, kuivattukin käy) 2 kananmunaa Suolaa ja pippuria 1/2 litraa rypsiöljyä...
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien