HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
3 Toukokuu 2020
Jos menet pihviravintolaan Espanjassa, saat lisukkeeksi lähes poikkeuksetta chimichurria. Tämä alun perin Argentiinasta kotoisin oleva "pesto grilliruoalle" on öljypohjainen persilijan, korianterin, oreganon, sitruunan ja valkosipulin maustama kastike, jossa on selvästi myös etikkaa. Emme ole koskaan olleet erityisen ihastuneita chimichurriin lähinnä sen etikkaisen aromin vuoksi, mutta mieli muuttui viime talvena tehdyn Karibianmatkan aikana, kun pääsimme maistelemaan hieman erilaisella makumaailmalla höystettyä chimichurria. Espanjalaisesta chimichurrista nimittäin puuttuu yksi pieni tärkeä maku kokonaan: makeus. Pieni loraus hunajaa leikkaa nimittäin etikan ja sitruunan valtaaman maun juuri oikeanlaiseksi!
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien