Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Dumplingit jauheliha- ja juustotäytteillä

10 Toukokuu 2020

Ruokaohjemista ja Aasianmatkoilta tutut nyytit ovat aivan huikeaa herkkua, mutta niiden tekemiseen menee tovi. Tosin käytetty aika näkyy kukkarossa, koska raaka-aineisiin ei montaa ropoa kulu. Tässä on resepti dumplingeihin kahdella eri täytevaihtoehdolla, mutta käytännössä sisälle voi tehdä juuri oman maun mukaiset sisukset vaikkapa pyttipannutyylillä (=mitä jääkaapista sattuu löytymään). Dumpling-taikina (neljälle henkilölle) 5 dl vehnäjauhoja Hyppysellinen suolaa 2 dl lämmintä vettä Lihatäyte (puolet annoksesta – tuplaa, jos teet vain lihatäytteen) 200 g sikanautajauhelihaa 200 kaalia ohueksi siivutettuna 1 dl hienoksi silputtua tuoretta korianteria 1 dl hienoksi silputtua kevätsipulin vartta tai ruohosipulia 2 valkosipulinkynttä...

Liha pasta

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »