HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
10 Toukokuu 2020
Ruokaohjemista ja Aasianmatkoilta tutut nyytit ovat aivan huikeaa herkkua, mutta niiden tekemiseen menee tovi. Tosin käytetty aika näkyy kukkarossa, koska raaka-aineisiin ei montaa ropoa kulu. Tässä on resepti dumplingeihin kahdella eri täytevaihtoehdolla, mutta käytännössä sisälle voi tehdä juuri oman maun mukaiset sisukset vaikkapa pyttipannutyylillä (=mitä jääkaapista sattuu löytymään). Dumpling-taikina (neljälle henkilölle) 5 dl vehnäjauhoja Hyppysellinen suolaa 2 dl lämmintä vettä Lihatäyte (puolet annoksesta – tuplaa, jos teet vain lihatäytteen) 200 g sikanautajauhelihaa 200 kaalia ohueksi siivutettuna 1 dl hienoksi silputtua tuoretta korianteria 1 dl hienoksi silputtua kevätsipulin vartta tai ruohosipulia 2 valkosipulinkynttä...
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien