HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
29 Marraskuu 2020
Possunposket ovat HerkkuFugen talviruoka, jota keitetään hitaasti iso annos talven viileisiin iltoihin lämmittämään. Koska ruoan valmistukseen menee useampi tunti, kannattaa tosiaankin kerralla keitellä isompi satsi pakkaseen, koska tämä ruoka vain paranee uudelleenlämmityksen myötä. Possuposket punaviinikastikkeessa (neljälle ruokailijalle) 8 possunposkea 2 purjoa 2 sellerinvartta 1 paprika 2 porkkanaa 4 valkosipulinkynttä 4 oksaa timjamia 2 laakerinlehteä 800 g kokonaisia tölkkitomaatteja 1 plo halpaa punaviiniä Suolaa ja pippuria Possuposkissa on tiukka kalvo kummankin puolen. Satuimme saamaan toiselta puolelta putsatut posket, mutta alapuolella kalvo oli jäljellä. Kalvot pitää poistaa ja helpoiten se tapahtuu terävän keittiöveitsen...
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien