HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien
2 Tammikuu 2024
Hei kaikille lukijoilleni ja oikein hyvää vuotta 2024! Eilen tein kotimaiset viljattomia, gluteenittomia, maissittomia sekä riisittömiä sämpylöitä ja mieleeni tuli kirjoittaa siitä mikä rooli valitsemillani raaka-aineella on sämpylöiden makuun, koostumukseen ja säilyvyyteen. Olen huomannut, että kiitosta tulee tällaisista artikkeleista ja niitä luetaan blogissani ahkerasti, joten yritän jatkossakin avata lisää miksi mikin raaka-aine ja tekoprosessi tulee valittua. TÄYSJYVÄ DURRAJAUHOSEOS Tämä jauhoseos antaa taikinalle perusrungon ja siten seos pysyy kasassa sekä on helposti leipoutuva. Jauhoseoksessa on täysjyvädurrajauhoja, perunajauhoja, tapiokatärkkelystä sekä psylliumia sopivassa suhteessa, joten tiesin jo etukäteen makumaailman...
HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien