HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien
1 HELENA KEMPPAINEN
GLUTEENITTOMAT SÄMPYLÄT – MITEN SAAT NIIHIN PEHMEYTTÄ, MAKUA JA SÄILYVYYTTÄ
31 Lokakuu 2023
Hei kaikille ruokarajoitteisille! Lautasella 2023 tapahtumassa olin vierailevana asiantuntijana Virtasalmen Viljatuotteen osastolla sekä pidin esitelmän durrasta, että teffistä Keliakialiiton ständillä. Meillä oli mukava tapahtuma ja paljon syntyi keskustelua eri gluteenittomista viljoista ja etenkin nyt suosiotaan saavuttaneesta durrasta. Messuille olimme Virtasalmen Viljatuotteen Sarin kanssa leiponeet Wilhelmiina-keksejä Durrajauhoseoksella ja ne saivat erittäin hyvän vastaanoton. Niin hyvän, että suurin osa maistajista olisi halunnut ostaa valmiita keksejä.
HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien