Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

GLUTEENITON KAALIPIIRAKKA – Mitä tekemistä Maillard-reaktiolla ja karamellisoitumisella on maukkaassa lopputuloksessa?

10 Tammikuu 2024

Tässä artikkelissani kerron mikä on Maillard-reaktio sekä karamellisoituminen. Avaan hieman myös mitä tekemistä niillä on kaalipiirakan makuun, väriin sekä rakenteeseen. Olen erittäin kiinnostunut molekyyligastronomiasta ja siitä on ollut todella paljon apua suunnitellessani reseptejä erikoisruokavalioisille. MAILLARD-REAKTIO Maillard-reaktio saa aikaan mm. leivän, keksien, kakkujen, kasvisten, juuresten ja lihan ruskistumisen.

Gluteeniton Hiivaton Ksantaaniton Maissiton Pähkinätön soijaton Leivontavinkit riisitön DURRA RESEPTIT JA TIETOA DURRASTA gluteeniton kaalipiirakka maillard reaktio

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »