epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Maaliskuu 2018
Pastaruoka valmistuu nopeasti ja siitä saa helposti erittäin maukkaan aterian. Mustakalan musteella maustettu musta spagetti antoi inspiraation ostaa palasen graavikirjolohta ja pussillisen pakastettuja äyriäisiä. Sitten keittiöön italialaisella periaatteella ”aglio, olio & prezzemolo” (=valkosipulia, oliiviöljyä ja persiljaa), minkä jälkeen ei kulunut kuin hetki, kun ihana mereneläväpasta olikin jo lautasella. Ohje on kahdelle. Vaikka merenelävien määrä tuntuu suurelta, se hupenee lähes huomaamatta… Mereneläviä ja mustaa spagettia 450 g äyriäissekoitus (pakaste, siskatkarapu, surimi, simpukka, kalmari, mustekala ym) 125 g mustaa spagettia (pasta nero di seppia, keittoaika 3 min) 1 sipuli 1 solo valkosipuli 2 rkl hyvää oliiviöljyä 1 dl...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien